Myśliwskie smaki

Jesteśmy z naszymi Klientami już 11 lat. Nasze wyroby to dziczyzna, pozyskana w Lasach Mazurskich. Są to wyroby przygotowywane według starodawnych przepisów, wędzone drewnem olchowym i bejcowane korzeniami jałowca. Nasze produkty wystawiamy na imprezach myśliwskich, jarmarkach regionalnych, świątecznych i Slow Food.

Trzy dni w tygodniu (czwartek - sobota) prowadzimy sprzedaż w stałym punkcie na ekologicznym Bazarze Olkuska. Ze względu na specyfikę wyrobów przedstawiamy je na imprezach krótkich, co pozwala na sprzedaż towarów zawsze świeżych, są one przygotowywane, nie w produkcji masowej lecz metodą manufakturową - Slow Food. 

Nie przygotowujemy wyrobów z dziczyzny z importu! Nasze produkty oznaczone są znakiem „PRODUKT POLSKI”, jako wyroby z polskich surowców i zarejestrowane w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Zobacz również